Welcome to situs kita!

News

  • Xi encourages new contributions by Daqing Oilfield

    President Xi Jinping called on Da­qing Oilfield staff on Thursday to keep pursuing reform and innovation and push forward high-quality development in building an oilfield that lasts 100 years.
    Waca liyane
  • China’s natural gas market has great potential: Chinese executive

    The demand for natural gas in China is ramping up due to energy structure adjustment and environment protection policy, a senior executive of a leading Chinese energy company has said. Hou Qijun, vice president of China National Petroleum Cooperation, made the remarks during the Special Dialogue ...
    Waca liyane
  • The Pengenalan Shock Sub Drilling

    The Pengenalan Shock Sub Drilling

    Kejut sub ngebur wis dikembangaké kanggo isolasi senar pengeboran saka deflections sumbu digawe karo dicokot liwat operasi ngebur lan banjur defend dicokot saka sijine gedhe banget ing liwat operasi ngebur. Alat bakal nresep mbukak kejut sak senar pengeboran lan pengeboran dicokot. Iku klebu h ...
    Waca liyane
  • pemotong-ing Hydraulic pribadi paling berlaku ing pasar

    Minangka dikenal kanggo kabeh, mesin kanggo motong internal mechanical utamané dipigunakaké kanggo incision saka bagean tartamtu ing ndhuwur pipe macet downhole, kayata tali teknologi produksi, asli pengeboran lan ing. Uga, yen diadopsi ing nglereni pas wektune saka tas sprei panggilingan casing saka casing construction, karo ...
    Waca liyane
  • Variasi pinunjul saka panggilan lokal penggerek

    Salah waé paling khas penggerek wis Metalworking, kekayon, ngembangaké lan uga tugas DIY. Sampeyan bakal nemokake penggerek digawe utamané dienggo ing lolohnya, papan eksplorasi lan malah mining diamond. Sampeyan bakal nemokake penggerek gedhe lan penggerek cilik lan uga prakteke infinites ...
    Waca liyane
  • Dikarepake Oil World

    Oil World Dikarepake Highlights (13 November 2015) * Elinga Highlights iki saka Oil Market Report paling anyar, kang dirilis ing lengkap kanggo pelanggan mung - miturut jadwal iki saben sasi. pelanggan Non njaluk akses gratis menyang Highlights paling anyar ing jadwal iki, Nanging ...
    Waca liyane
  • Piranti pengeboran Energy

    Tanduran iki sering dilakokno dening manual utawa kanthi daya listrik. Sampeyan bisa uga tugas mesin iki minangka screwdriver. Sampeyan kudu mung ndandani tip screwdriver kanggo mesin iki kanggo nggunakake minangka screwdriver. Mesin ngebur kasedhiya ing limo warna adhedhasar marang perlu sawijining. Ing macem-macem Wangun ...
    Waca liyane
  • Reverse Sirkulasi (RC) Drilling

    circulation Reverse (RC) ngebur migunakake pipa pengeboran dual-pagere (rod) karo dicokot pengeboran ngalangi kanggo gawé bolongan ing tatanan lan ngirim Kripik rock (cuttings) kanggo lumahing kanggo analisis sakteruse. Mekanisme ngebur punika reciprocating piston pneumatic (Pethel) nyopir tungsten-baja d ...
    Waca liyane
  • roller reamers

    Roller reamers kerja ing operasi boring kanggo industri lenga & gas. Fungsi utama saka roller reamers Cut tatanan bumi kanggo enlarge Borehole kanggo ukuran seng di pengeni sak operasi uga ngebur, kang bisa dadi ukuran asli dicokot pengeboran ing cilik endi pengeboran dicokot w ...
    Waca liyane
  • Mud Motors Downhole

    Mud Motors Downhole Ana rong jinis utama saka motor downhole powered by aliran lendhut; 1) Ing turbin, kang Sejatine kumpa centrifugal utawa sumbu lan 2) positif pamindahan lendhut motor (PDM). Prinsip operasi ditampilake ing tokoh lan rancangan alat sing sakabehe beda. ...
    Waca liyane
  • Jinis Drill Bits

    Jinis Drill Bits Drill bit sing wiyar diklasifikasikaké dadi rong jinis utama miturut mekanisme nglereni sing utami. Rolling cutter bit pengeboran umumé dening fracturing utawa crushing tatanan karo "waos" unsur nglereni shaped ing loro utawa luwih unsur kerucut ...
    Waca liyane
  • Pindho Akting Hydraulic-Teknik kinerja Drilling Jar

       Kanggo Jar mudhun, aplikasi sing diundhuh komprèsi menyang jar ing keluwihan saka setelan mudhun-kancing. Iki bakal ngeculake kancing mechanical lan miwiti urutan wektu tundha hydraulic. Dipuntedahaken periode wektu tundha, jar bakal ngangkat, nyebabake impact mudhun jarring. Raising pengeboran senar wi ...
    Waca liyane