China Two-action Drill akselerator Koleksi SZJQ Produsen lan Supplier | Gaofeng
Welcome to situs kita!

Two-action Drill akselerator Koleksi SZJQ

Short Description:

Two-action Drill akselerator Koleksi SZJQ loro-action Drill akselerator Koleksi SZJQ bisa disimpen energi dening spring hydraulic. Iku kudu Applied karo Model QYⅡ Hydraulic Drilling Jar melu. Ing pengeboran krah lan Jar Hydraulic (ngisor Drill akselerator) bisa dienggo efek digawe cepet nalika jarring makaryakke minangka kanggo nggawe gain titik macet pasukan liyane jarring. Kangge, bisa ngurangi karusakan saka tremor diprodhuksi dening munggah-mudhun jarring kanggo pribadi pengeboran ndhuwur Drill akselerator. Specificatio ...


Detail produk

Tags Product

Two-action Drill akselerator Koleksi SZJQ

Two-action Drill akselerator Koleksi SZJQ bisa disimpen energi dening spring hydraulic. Iku kudu Applied karo Model QYⅡ Hydraulic Drilling Jar melu. Ing pengeboran krah lan Jar Hydraulic (ngisor Drill akselerator) bisa dienggo efek digawe cepet nalika jarring makaryakke minangka kanggo nggawe gain titik macet pasukan liyane jarring.

Kangge, bisa ngurangi karusakan saka tremor diprodhuksi dening munggah-mudhun jarring kanggo pribadi pengeboran ndhuwur Drill akselerator.

specifications :

 model  OD mm (ing)  ID mm (ing) sambungan   Max. Up-jarring Stroke mm (ing)  Max. Down-jarring Stroke mm (ing)  Lubuk Seal Pressure MPa (psi)   Max Pakaryan Load kN (lbf)  Ngasilaken Tension kN (lbf)  Max torsi kN.m (lbf · ft)   Ngasilaken torsi kN.m (lbf · ft)   Length mm (ing)
SZJQ95  95(3-3 / 4) 31.8 (1-1 / 4) NC26 178(7) 178(7) 35(5000) 600(135000) 800(180000) 4(3000) 40(29500) 6651(261-7 / 8)
SZJQ121 121(4-3 / 4) 50.8 (2) NC38 178(7) 178(7) 1100(247000) 1560(350000) 15(11000) 27(20000) 7185(282-3 / 4)
SZJQ165  165(6-1 / 2) 57.2 (2-1 / 4) NC50 165(6-1 / 2) 165(6-1 / 2) 2000(450000) 3750(700000) 25(18400) 75(55300) 7476(294-3 / 8)
SZJQ197 197(7-3 / 4) 71.4 (2-13 / 16) 6 5 / 8REG 203(8) 203(8) 2600(585000) 4000(900000) 30(22100) 100(73700) 8000(315)
SZJQ203  203(8) 71.4 (2-13 / 16)    6 5 / 8REG 203(8) 203(8) 2600(585000) 4000(900000) 30(22100) 100(73700) 8000(315)
SZJQ241 241(9-1 / 2) 76.2 (3) 7 5 / 8REG 254(10) 254(10) 3500(787000) 5800(1300000) 40(29500) 180(133000) 7259(285-3 / 4)

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita