Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Guizhou Gaofeng Petroleum Machinery Co., Ltd., ( "GAOFENG" minangka shortened), dumunung ing provinsi Guizhou, China, punika perusahaan khusus sing nawakake desain, Pabrik lan layanan saka peralatan lapangan lenga.

"GAOFENG" wis sistem ketat riset ilmiah lan jaminan kualitas. Wis pusat riset & pembangunan teknologi, produk baris modern maintenance kanggo pribadi ngebur oilfield, lan fasilitas bebarengan karo Techniques majeng analisis fisik lan kimia uga deteksi cacat ultrasonik kanggo bahan.

NEWS

Apa mesin topeng mesin lempitan?

Saiki diadegaké ing taun 1971, "GAOFENG" wis darmabakti kanggo desain lan Manufaktur saka peralatan oilfield. Tingkat dhuwur kaahlian wis ngrambah ing kothak forging, perawatan panas lan Processing mechanical.

President Xi Jinping called on Da­qing Oilfield staff on ...
The demand for natural gas in China is ramping up due to ...