Добредојдовте на нашата веб-сајтови!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Guizhou Gaofeng Нафтени Машини копродукции, Ltd, ( "GAOFENG" како скратен), кој се наоѓа во провинцијата Guizhou, Кина, е специјален претпријатие што ја нуди проектирање, производство и услуги на нафтено поле опрема.

"GAOFENG" има строги системи на научни истражувања и обезбедување на квалитет. Таа има за истражување и развој на технологија центар, модерна линија на производи и услуги за одржување за нафтено поле дупчење алатки, како и објекти, заедно со напредни техники на физички и хемиски анализи, како и ултразвучни мааната откривање за материјали.

ВЕСТИ

Што е маска машина виткање машина?

Уште од своето основање во 1971 година, "GAOFENG" е посветен на дизајн и производство на нафтено поле опрема. Високо ниво на експертиза се стекнати во областа на фалсификување, термичка обработка и механичка обработка.

WORKOVER TOOLS

Model GGQH casing scraper is used to eliminate residual c...
Halliburton, a world class oilfield services company base...