Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Guizhou Gaofeng Perminyakan mesin Co., Ltd., ( "GAOFENG" salaku disingget), lokasina di propinsi Guizhou, Cina, nyaéta perusahaan husus nu nawarkeun rarancang, pabrik jeung layanan pakakas lapangan minyak.

"GAOFENG" boga sistem ketat ngeunaan panalungtikan ilmiah jeung jaminan kualitas. Mibanda puseur panalungtikan & ngembangkeun teknologi, hiji garis produk modern jeung jasa perawatan pikeun parabot pangeboran oilfield, sarta fasilitas bareng jeung téhnik canggih analisis fisik jeung kimia ogé deteksi cacad ultrasonic pikeun bahan.

wartos

Naon téh mesin topeng mesin tilepan?

Kantos saprak ngadegna taun 1971, "GAOFENG" geus dedicated kana rarancang jeung manufaktur pakakas oilfield. tingkat luhur kaahlian geus attained dina widang forging, perlakuan panas sarta ngolah mékanis.

President Xi Jinping called on Da­qing Oilfield staff on ...
The demand for natural gas in China is ramping up due to ...