Mirë se vini në faqet e internetit tonë!

PRODUKTET

RRETH NESH

Profili i Kompanisë

Guizhou Gaofeng Petroleum Machinery Co, Ltd, ( "Gaofeng" si shkurtuar) ndodhet në provincën Guizhou të Kinës, është një ndërmarrje të veçantë që ofron projektimin, prodhimin dhe shërbimin e pajisjeve të naftës në terren.

"Gaofeng" ka sisteme strikte të kërkimit shkencor dhe të sigurimit të cilësisë. Ajo ka një qendër kërkimore dhe zhvillimin e teknologjisë, një linjë moderne të produktit dhe shërbimit të mirëmbajtjes për mjetet e shpime fushë nafte, dhe objektet së bashku me teknikat e avancuara të analizave fizike dhe kimike, si dhe zbulimin tejzanor krisje për materialet.

LAJME

Çfarë është një makinë makinë maskë kanate?

Që nga themelimi i saj në vitin 1971, "Gaofeng" ka qenë i dedikuar për projektimin dhe prodhimin e pajisjeve fushë nafte. Nivelet e larta të ekspertizës janë arritur në fushën e falsifikim, trajtimit të ngrohjes dhe përpunimin mekanik.

WORKOVER TOOLS

Model GGQH casing scraper is used to eliminate residual c...
Halliburton, a world class oilfield services company base...